Znate li tko/što je Poklon dobra ideja??

Poklon dobra ideja je obrt za izradu suvenira – suhoparno, zar ne?

Da, ali taj obrt su ljudi – to sam ja, Željka Lukanec. Ja sam ona koja prima vaše narudžbe, dopisuje se s vama i dogovara detalje oko vaše narudžbe. Ja sam ona koja mora osmisliti kako vašu ideju sprovesti u djelo.

Nisam sama, Poklon dobra ideja je i moja obitelj – suprug, kćer i sin. I svi oni na neki način rade na vašem naručenom proizvodu.
Ali to nije sve! I Jelena i Valentina su dio tima. I one daju veliki doprinos da vi svoju narudžbu dobijete što prije.

I zato znajte da vaš odabrani proizvod nije samo kutija, okvir za fotografiju, ili nešto treće. Taj proizvod je mnogo više. Puno nas je ostavilo svoj trag na njemu, jer, kada kupujete u Poklon dobra ideja, kupujete ručni, 100% Hrvatski proizvod napravljen sa puno strpljenja i ljubavi.

Trebate li uskoro možda neki poklon?

Kako naručivati?

  • Molim Vas da mi se javite po pitanju cijene, jer svaki proizvod je rad za sebe pa su i cijene takve. U cijenu je uračunat PDV. Šaljem Overseas Expressom. Ako uplatite svotu na račun dostava je 25,00 kn, a pouzećem 30,00 kn.
  • Ako trenutno nemam gotov proizvod, čeka se 5-10 dana, ovisno o trenutnoj gužvi. Ako u tom slučaju odlučite naručiti proizvod, stavljam Vas na listu narudžbi, a kada je proizvod gotov, šaljem fotografiju da vidite je li proizvod onakav kakav ste htjeli. Ako jest, tek tada šaljem podatke za uplatu.

Kontaktirati me možete preko kontakt forme, preko e-maila ili preko Facebooka. Hint: Najbrže odgovaram na Facebook-u! :)