(1 recenzija korisnika)

Poklon za rođenje djeteta Š154

269.00kn

Dimenzije: 20x30x10 cm
Materijal: MDF(drvo)
Boja: Shabby chic – stil je uređenja interijera u kojem se namještaj i pokućstvo biraju prema starosti i znakovima istrošenosti ili gdje su novi predmeti namjerno pohabani kako bi se postigao izgled starine.

Personalizacija nije uračunata u cijenu.

Kod naplate odaberite PERSONALIZACIJA  18,00kn, (ime i datum)

Ukoliko želite veći tekst odaberite 2 personalizacije ( do 15 riječi )  ili 3 personalizacije ako je tekst veći

i u “Napomene uz narudžbu” kod plaćanja napišite podatke koje želite da napišemo.

Za sve nejasnoće kod personalizacije molim javite se na zeljka.lukanec@gmail.com

Ručni rad, unikat, 100% hrvatski proizvod

Rok izrade: 3-5 radnih dana

Nakon izrade i personalizacije šaljemo fotografiju gotovog proizvoda na Vaš e-mail, te nakon Vaše suglasnosti gotov proizvod šaljemo GLS-om na Vašu kućnu adresu.

Opis

Kutija uspomena je više od lijepog predmeta, ona je zalog za budućnost, obećanje sretnih trenutaka za pamćenje koji se tek trebaju zbiti. U njoj će roditelji čuvati dragocjene sitnice od rođenja djeteta, mladenci uspomene svog zajedničkog života te kako će vrijeme odmicati Kutija uspomena punit će se sjećanjima na lijepa vremena!

Svaka Kutija uspomena unikatna je ne samo zato što je ručni rad, već i zato što nosi rukom pisan i pomno odabran citat. Osim toga, Kutija uspomena može se dodatno personalizirati podacima o budućem vlasniku.

Kutije uspomena su izrađene od kvalitetnog mdf-a u radionici domaćeg majstora, ukrašene decoupage tehnikom, bojane i lakirane akrilnim bojama.

Dodatne informacije

Dimenzije30 × 20 × 10 cm
Vrsta proizvoda

Velika Kutija uspomena

1 recenzija za Poklon za rođenje djeteta Š154

  1. Kutija uspomena

    Svaka pohvala. Stvarno prekrasan unikatni poklon. Preporuka svakome. Cijena nije previsoka jer kad vidite sto ste dobili,svake kune je vrijedno.

    • Poklon Dobra Ideja

      Neizmjerno nam je drago što ste zadovoljni našim radom i trudom. Sigurni smo da ćemo ispuniti sva vaša očekivanja i u budućnosti 🙂

Napiši recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *