Načini plaćanja i dostava

Kako Naručiti?

Naručivanje proizvoda može se vršiti putem našeg web shopa 24 sata na dan, sedam dana u tjednu.

Proizvod se naručuje odabirom željenog proizvoda te spremanjem istog u potrošačku košaricu. Proizvod se smatra kupljenim po primitku elektroničke pošte (narudžbenice) sa podacima Vaše narudžbe , kao i email računom koji ćete dobiti kasnije u privitku.

Prilikom plaćanja u opisu je potrebno napisati broj narudžbe, a u pozivu na broj 00 i broj narudžbe.

Poklon dobra ideja se obvezuje isporučiti sve kupljene proizvode, a ukoliko dođe do nedostupnosti proizvoda  kontaktirati kupca telefonom ili e-mailom te ponuditi drugi proizvod ili povrat cjelokupno uplaćenog iznosa. Poklon Dobra Ideja se po svojim najboljim mogućnostima trudi osiguravati ažurnost i točnost podataka koji su objavljeni na web stranici. Unatoč tome, karakteristike artikla, rok isporuke ili cijena mogu se promijeniti tako brzo da Poklon Dobra Ideja ne uspije ispraviti podatke na web stranici. U takvom slučaju, Poklon Dobra Ideja će kupca obavijestiti o promjenama i omogućiti mu odustajanje od ugovora ili zamjenu naručenog artikla.

Načini Plaćanja

Mi iz Poklon dobre ideje  jamčimo Vam da ćete dobiti vrhunsku uslugu i ostvariti maksimalnu vrijednost za svoj novac. U slučaju da niste zadovoljni isporučenim proizvodom, možete ga vratiti u roku 14 dana i mi Vam vraćamo novac!

Kupac se obvezuje platiti naručeni proizvod na način koji je odabrao prilikom sastavljanja narudžbe. Trošak dostave za Hrvatsku iznosi 5,04 eura.

Sve su cijene izražene u eurima.

Prihvaćeni modeli plaćanja

  1. jednokratno plaćanje

Internet bankarstvo, opća uplatnica

Kod izbora ovog načina plaćanja na svoju e-mail adresu ćete na završetku web narudžbe dobiti predračun sa svim podacima potrebnim za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti vrijednost narudžbe. Uplatu potom možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune – putem banke, pošte, Fine ili sl. Po zaprimljenoj uplati, poslati ćemo vam naručene proizvode.

2. Pri plaćanju na našoj internetskoj trgovini koristite CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta.

3. Pouzećem

Prilikom dostave iznos robe uvećan za cijenu dostave plaćate dostavljaču.

Na svoju e-mail adresu dobit ćete točan iznos koji trebate pripremiti za dostavljača

Sve uplate vrše se na račun isporučitelja:

Poklon dobra ideja
Josipa Kucela 8, 48326 Virje
OIB 05712938144
na sljedeći IBAN broj: Podravska banka Koprivnica d.d.
HR9423860021100215452

Dostava

Kupljeni proizvod će biti zapakiran tako da se uobičajenim rukovanjem pri transportu ne može oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja kupljenog proizvoda provjeriti pošiljku i eventualna transportna oštećenja odmah prijaviti dostavljaču. Ukoliko se radi o oštećenju nastalom neovisno o transportu, molimo pogledati link “Reklamacije“.

Naručene proizvode dostavljamo u roku od najviše 7 radnih dana na području Republike Hrvatske.

Naša internet trgovina vrši dostavu na području Republike Hrvatske i Europe putem GLS dostavne službe