press

Proljetna akcija na drvene slike

Drvena slika s pomno biranim tekstom odličan je odabir za poklon za svaku prigodu!

S proljećem sve se budi pa tako i mnogo divnih prigoda za koje uvijek trebamo neki kreativan poklon. Vrijeme je Sv. Pričesti, Krizmi i vjenčanja, a odabrati onaj pravi poklon često zna predstavljati pravu muku.
Mi smo vam odlučili olakšati odabir i do 31.5. vam donosimo 20% popusta na odabrani asortiman jednog od najpopularnijih proizvoda iz naše radionice! Drvene slike savršena su uspomena na divne prigode i uz personalizirani tekst definitivno su pun pogodak ukoliko tražite neki unikatni poklon za pamćenje.

Svi naši proizvodi unikatni su radovi i 100% Hrvatski proizvodi, a u svaki od njih stavimo mnogo ljubavi i pažnje što se vidi po završetku izrade. Sve vaše ideje možemo prilagoditi na naše proizvode, i u samom procesu izrade šaljemo vam sliku na odobrenje kako bi 100% dobili ono što ste zamislili.

Još uvijek imamo i akciju gdje za narudžbe iznad 350kn nudimo BESPLATNU DOSTAVU tako da provjerite i neke od drugih unikatnih proizvoda iz naše kreativne radionice i odaberite potpuni poklon koji će se pamtiti!

Odgovori