press

20% na okvire za fotografije

Okvir za fotografije predivna je uspomena na lijepe trenutke koji su obilježili naš život i kao takvi donose sreću u svaki dom.

Kao što je poznati slikar Van Gogh jednom rekao “slika bez okvira je kao duša bez tijela”. U potpunosti se slažemo!
U današnje vrijeme kada svi na dohvat ruke imaju fotoaparate fantastičnih kvaliteta, u vrijeme kada dnevno na Instagam objavi preko 95 milijuna slika, a još više se slika “okine”, mnogima fotografije time gube na važnosti. Postaju duša bez tijela!

U ne tako dalekoj prošlosti imali bi fotoaparat s 20-ak fotografija i nakon što bi sve “ispucali”, nestrpljivo bi čekali da ih razvijemo, a onda bi ih s ogromnom srećom i veseljem gledali te uživali u uspomenama koje smo stvorili. Danas imamo jako veliku prednost;  to je da možemo okinuti na stotine fotografija da odaberemo onu pravu, a isprintati ju možemo u par trenutaka.

Kako se većina poklona u Poklon Dobri Ideji bazira na stvaranju i čuvanju predivnih uspomena, tako i okviri za fotografije imaju jedno posebno mjesto u našoj ponudi. Kao jedan od popularnijih poklona za prigode kao što su Sv. Pričest, Krizma , krštenje i vjenčanje okvir za fotografiju postao je neizostavni artikl u košarici naših kupaca, a posebice oko vremena Sv. Pričesti i Krizmi. Okvir za fotografiju odličan je poklon za krizmanika/pričesnika, a isto tako i divna zahvala Krizmanom kumu zato je najpopularniji odabir naših kupaca.

Kako je Sv. Pričest i Krizma pred vratima, a neki  hrabri odradit će i vjenčanje, u travnju smo vam odlučili pripremiti akciju s 20% popusta na ponudu okvira za fotografije. Cijelu ponudu okvira za fotografije možete pronaći OVDJE, a ako imate neke vlastite ideje, slobodno nam se javite. Sigurni smo da ćemo svaku vašu ideju pretočiti u savršeni poklon!

Odgovori