Adresa:

Josipa Kucela 8, 48326 Virje

Telefon:

+385 91 6206 003

POKLON DOBRA IDEJA  30. SVIBNJA 2018.

Ova  Izjava o privatnosti odnosi se na povjerljivost osobnih podataka koji  su prikupljeni u procesu narudžbe kupaca na Facebook stranici Poklon dobra ideja

Poklon dobra ideja   obrt za izradu suvenira,  Josipa Kucela 8, 48326 Virje oib:05712938144 pridržava  se važećih propisa s ciljem zaštite privatnosti svojih Kupaca, a  posebice Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka EU.

Ovim dokumentom  opisano je kako  Poklon dobra ideja obrađuje osobne podatke.

Upućuju se Kupci da pročitaju sve navedeno u ovoj objavi kako bi  lakše razumjeli koje podatke prikupljamo i obrađujemo, u koju  svrhu, s kime ih i zašto dijelimo, koje  zaštitne mjere provodimo, te koja su vaša prava vezano za pristup osobnim  podacima, ispravak, brisanje te vaše pravo na prigovor.

Svaki Kupac koji ima bilo kakva pitanja u vezi osobnih podataka može poslati e-mail na adresu: zeljka.lukanec@gmail.com

 

Koju  vrstu osobnih podataka prikupljamo i obrađujemo putem Facebook   stranice

 „ Poklon dobra ideja ” te preko  email adrese?

Osobne podatke prikupljamo kada nam ih Kupac sam stavi na raspolaganje, slanjem poruke u inbox ili slanjem email-a. Prilikom zaprimanja narudžbe,  Poklon dobra ideja će od Kupca zatražiti pružanje određenih informacija o sebi (osobnih podataka) kao što su:

ime i prezime, adresa, telefonski broj (opcionalno)

Davanje  osobnih podataka je odluka Kupca. Ako Kupac ne pruži tražene informacije, neće biti moguća isporuka naručenih proizvoda.

U koju svrhu prikupljamo i obrađujemo osobne podatke?

Poklon dobra ideja prikuplja i obrađuje osobne podatke Kupca u svrhu:

  • Radi personalizacije Vašeg korisničkog iskustva (prikupljene informacije nam pomažu da bolje odgovorimo na Vaše individualne potrebe);
  • Radi poboljšanja naše web stranice (trajno nastojimo poboljšati ponudu naše web stranice na temelju povratnih informacija koje dobivamo od naših posjetitelja);
  • Radi uspostave primarnog kanala komunikacije s vama;
  • Radi povremenog slanja e-poruka (koje se tiču povremenog primanja vijesti (ako to želite), ažuriranja, informacija o sličnim proizvodima ili uslugama, itd.)
  • Realizacije narudžbe robe
  • Dostave robe Kupcu

Poveznice s trećim stranama

Na našoj web stranici ne nudimo niti pružamo usluge ili proizvode trećih strana.

S kojim osobama dijelimo osobne podatke?

Vaši  osobni podaci čuvaju se u prostorijama izdavatelja računa. Prikupljenim  podacima pristup ima vlasnik obrta koji obavlja poslove  izdavanja računa i otpreme narudžbi. Svim ostalim osobama uvid u Vaše  osobne podatke nije omogućen.

Poklon dobra ideja neće dijeliti osobne podatke Kupca s drugim stranama osim u  slučajevima kada to zahtijeva Kupac za kupnju i dostavu proizvoda. U tom slučaju podatke ćemo podijeliti s dostavnom službom (GLS) u svrhu isporuke paketa.

Prilikom dostave, dostavljač može od Kupca zatražiti na uvid njegovu osobnu  iskaznicu u trenutku isporuke paketa, a  sve u svrhu realizacije usluge i evidencije o tome tko  je preuzeo paket. Ako Kupac odbije dati ove podatke, paket mu neće biti  uručen.

Razdoblje u kojem će osobni podaci biti pohranjeni:

Rok  za čuvanje poslovne dokumentacije s Vašim osobnim podacima je 10  godina. Po isteku toga roka Vaši osobni podaci bit će uništeni.

Pristup i ispravak osobnim podacima

Kupac  može zatražiti i dobiti cjelovitu informaciju o osobnim  podacima koji su pohranjeni, kao i ispravak istih slanjem e-mail poruke  na mail adresu  zeljka.lukanec@gmail.com

Brisanje osobnih podataka

Kupac  ima pravo u bilo kojem trenutku zatražiti brisanje osobnih podataka. Kupac to može učiniti zahtjevom na mail adresu zeljka.lukanec@gmail.com i podaci će biti izbrisani bez odgađanja.

Pravo na prigovor

Ako  unatoč svim poduzetim mjerama za zaštitu osobnih podataka smatrate da  imate osnove za prigovor, javite se na mail adresu zeljka.lukanec@gmail.com ili na broj telefona 091/6206-003 .

Naravno imate pravo na prijavu nadzornom tijelu Agencija za zaštitu osobnih podataka.

 

Izmjena Izjave o privatnosti

 

Ovu  Izjavu o privatnosti, Poklon dobra ideja može izmijeniti u bilo kojem  trenutku objavljivanjem izmijenjenog teksta Izjave o privatnosti na  Facebook stranici Poklon dobra ideja ili na internet stranici www.poklon-dobra-ideja.hr

Željka Lukanec

Poklon dobra ideja

https://www.facebook.com/PoklonDobraIdeja/