Znate li tko/što je Poklon Dobra Ideja?

Tko smo mi i što radimo?

Poklon Dobra Ideja nije samo obrt za izradu poklona – to je moja strast i način života.

Osnivačica i vlasnica obrta sam ja,  Željka Lukanec. Volim izrađivati jedinstvene i personalizirane poklone za vaše najdraže. Moja misija je da vam pomognem da izrazite svoje osjećaje i emocije kroz poklone koji će ostati u sjećanju.

Sve je počelo prije desetak godina, kada sam napravila prvu personaliziranu sliku za jednu dragu osobu. Bila je to drvena slika s rukom pisanim tekstom koja je oduševila osobu koju sam darivala. Tada sam shvatila da imam dar za stvaranje posebnih poklona koji diraju u srce.

Od tada sam počela izrađivati razne vrste poklona, od kutija, okvira za fotografije, drvenih slika, poslužavnika, magneta i još mnogo toga. Svaki poklon je ručno izrađen, s kvalitetnim materijalima, a ono što ga krasi i daje mu “dušu” je rukom pisani tekst. Počela sam primati narudžbe od drugih ljudi koji su željeli pokloniti nešto originalno i osobno svojim bližnjima i tako je nastala Poklon Dobra Ideja, obrt koji se brzo proširio i stekao brojne zadovoljne kupce.

Danas Poklon Dobra Ideja nisam samo ja, već suprug i tim suradnica koji dijele moj entuzijazam i kreativnost. Mirko je moj suprug i partner u poslu, koji je zadužen za izrezivanje drvenih slika i rješavanje svih tehničkih problema. Valentina je moja desna ruka, koja je preuzela ulogu komunikacije s kupcima i izrade narudžbi. Marina je ona koja boji proizvode i daje im živost i šarm. Klaudija ima najmirniju ruku i divno ispisuje tekstove na proizvodima. Svi oni rade s puno ljubavi i pažnje, kako bi vam pružili najbolju moguću uslugu i kvalitetu.

Naši proizvodi nisu samo pokloni, već priče koje pričaju o vama i vašim odnosima. Kada kupujete u Poklon Dobra Ideji, kupujete ručni, 100% hrvatski proizvod, napravljen s puno strpljenja i ljubavi. Mi smo tu da vam pomognemo da iznenadite, razveselite i raznježite vaše najdraže, bilo da se radi o rođendanu, godišnjici, vjenčanju, krštenju, diplomiranju ili bilo kojoj drugoj prigodi. Mi smo tu da vam pomognemo da poklonite poklon koji se pamti !

PRESS

Novinski članci, reportaže i ostali materijali o nama i našem radu, te događanjima, izložbama, gostovanjima koje su prenijeli lokalni, regionalni i nacionalni i drugi mediji.

Izložba održana u prostorima Narodne knjižnice Virje, 9.12.2016.

Više na: “Virje.hr

Članak o izložbi održanoj u Narodnoj knjižnici Virje 9.12.2016.

Više na: “E-podravina.hr

Kako je nastala Poklon Dobra Ideja i koji su danji planovi?
Odgovore možete čuti u sklopu intervjua na Podravskom radiju 17.12.2016.

Članak na blogu onavoli.com, 12.12.2016.
Divan članak onavoli.com o jednoj našoj kutijici!
Obavezno škicnite ovu stranicu ima super stvarčica za pročitat/saznat. :))

Više na: “Onavoli.com

Jutarnji list- D&D

Članak na portalu Dom & Dizajn 29.12.2016.

Više na: “Jutarnji list – D&D

Reportaža u regionalnim dnevniku 15.02.2017.

Reportaža u emisiji Pozitivno, 26.02.2017.

Zašto odabrati Poklon Dobra ideja?

Vaš odabrani proizvod nije samo kutija, okvir za fotografiju, ili nešto treće. Taj proizvod je mnogo više. Puno nas je ostavilo svoj trag na njemu, jer, kada kupujete u Poklon dobra ideja, kupujete ručni, 100% Hrvatski proizvod napravljen sa puno strpljenja i ljubavi.