Uštedite pri svakoj kupovini

Program vjernosti – uštedite i zaradite s nama!

Kao naši dragi kupci, zaslužujete posebnu nagradu za vašu vjernost i povjerenje. Zato smo vam pripremili Program vjernosti, koji vam omogućuje da uštedite kod nas ali i kod tisuća drugih trgovaca partnera.

Program vjernosti je vrlo jednostavan i besplatan. Sve što trebate učiniti je registrirati se na našoj web stranici i preuzeti našu aplikaciju. S aplikacijom ćete moći pratiti sve vaše kupovine.

Kako funkcionira Program vjernosti?

Svaki put kada kupujete neki od naših personaliziranih proizvoda, dobivate 4% povrata na vaš račun i 10%sp. Povrat novca možete iskoristiti za kupnju drugih proizvoda ili ga prebaciti na vaš bankovni račun.

S našom aplikacijom možete ostvariti popuste i povrate i kod tisuća drugih trgovaca koji su dio naše platforme. Na platformi možete pronaći razne proizvode i usluge iz različitih kategorija, kao što su hrana, odjeća, obuća, gorivo, putovanja, kozmetika i još mnogo toga. Svaki put kada kupujete kod nekog od naših partnera, dobivate određeni postotak povrata na vaš račun.

Program vjernosti vam tako omogućuje da uštedite nekoliko stotina eura godišnje na kupovinama koje ionako obavljate.

Ne čekajte, prijavite se danas i postanite dio naše zajednice vjernih kupaca. Uživajte u svim prednostima koje vam nudimo i kupujte pametno i povoljno s nama! 😊

ZAŠTO naš Program vjernosti?

Naš Program vjernosti je jedinstvena prilika da uštedite i zaradite na svim vašim kupovinama, bilo da se radi o našim personaliziranim proizvodima ili o proizvodima i uslugama drugih trgovaca partnera. Evo nekoliko razloga zašto se prijaviti u naš Program vjernosti:

  • Poklon Dobra Ideja – uvijek 4% i 10 sp: Kupujući naše personalizirane proizvode, uvijek dobivate 4% povrata na vaš račun i 10 shopping poena.  To znači da možete uštedjeti i do 14% na svakoj kupovini kod nas!
  • Potpuno besplatno – bez troškova održavanja i bilo kakvih uvjetovanja: Za sudjelovanje u našem Programu vjernosti ne morate platiti ništa. Registracija je besplatna, nema nikakvih članarina, naknada ili minimalnih iznosa za kupovinu. Možete kupovati kad god i koliko god želite, bez ikakvih ograničenja.
  • Dobivate novac – pri kupovinama kod trgovaca partnera vraća Vam se dio novca: Kupujući kod drugih trgovaca partnera, koji su dio platforme, dobivate određeni postotak povrata na vaš račun. Taj povrat možete iskoristiti za kupnju drugih proizvoda na našem web shopu ili ga prebaciti na vaš bankovni račun. Tako možete zaraditi novac na kupovinama koje ionako obavljate!
  • Extra popusti – uz povrat novca dobijete i shopping poene  koje koristite za Shopping Deal ponude: Osim povrata novca, dobivate i shopping poene za svaku kupovinu kod nas i naših partnera. Shopping poene možete koristiti za kupnju posebnih ponuda koje povremeno dajemo mi ali i ostali trgovci partneri. Tako možete uštedjeti još više na onome što vam se sviđa!
  • Aplikacija vrijedi u 56 zemalja: Naša aplikacija vam omogućuje da koristite naš Program vjernosti u 56 zemalja širom svijeta. To znači da možete uštedjeti i zaraditi gdje god se nalazili, bilo da putujete, radite ili živite u inozemstvu. Naša platforma ima preko 150.000 partnera u različitim kategorijama, tako da ćete uvijek naći nešto što vam odgovara.
  • Upute za upotrebu – pošaljite upit: Ako želite saznati više o tome kako koristiti našu aplikaciju i naš Program vjernosti, možete nam poslati upit putem e-maila, telefona ili društvenih mreža. Mi ćemo vam rado odgovoriti na sva vaša pitanja i pomoći vam da iskoristite sve prednosti koje vam nudimo.