Adresa:

Josipa Kucela 8, 48326 Virje

Telefon:

+385 91 6206 003

Uštedi pri svakoj kupovini!

Svaka kupovina donosi ti pogodnosti kod preko 500 trgovaca u Hrvatskoj!

Već 9 godina napornog rada je za nama, a najveća zasluga tome su tisuće naših zadovoljnih kupaca! 🙂
Godinama ste birali upravo naše proizvode za vaše najbitnije životne događaje i za posebne prigode u kojima ste htjeli pokloniti poseban poklon za svoje najmilije.
Zbog toga smo vam se odlučili zahvaliti u vidu programa lojalnosti. No, ovo nije običan program lojalnosti!

Što je Cashback World?
Cashback World je program lojalnosti koji već 17 godina spaja preko 150.000 trgovaca u preko 50 zemalja s preko 14 milijuna zadovoljnih korisnika.
Jednostavna platforma uz pomoć koje ostvarujete povrat novca pri svakoj kupovini i dodatne pogodnosti.
Ovim programom lojalnosti ne samo da ćete ostvariti odlične benefite i pogodnosti pri svakoj kupovini na našem webu ili osobno, nego možete ostvarivati popuste kod trgovaca kao što su Konzum, Interspar, Muller, Sport Vision, Sportina, S.Oliver, AliExpress, Booking.com i još mnogo trgovaca iz različitih industrija.

Kako do Cashback World kartice?
Ova kartica je naš poklon vama, jer s ovom karticom možete uštedjeti pri kupovini benzina, odjeće i obuće, pri odlasku u kino ili na večeru, na robu široke potrošnje i još mnogo toga.
Registrirati se možete klikom OVDJE, popunite tražene podatke, a nakon toga ćemo Vam se javiti s više informacija o samom programu.
Ako ste zainteresirani za više informacija prije nego se registrirate, molimo Vas da ostavite svoje podatke na dnu ove stranice.

Od danas uživajte u svakom shoppingu jer znate da Vam svaki shopping vraća novac! 🙂